Bëri seks gjatë ciklit menstrual, të gjithë “vdiqën” nga kureshtja për ta kuptuar se çka i ndodhi

Seksi gjatë ciklit menstrual është një çështje e preferencave personale dhe besimeve kulturore.
E vërtetuar mjekërisht, është e sigurt që të keni marrëdhënie seksuale gjatë ciklit menstrual, për aq kohë sa bëni seks të pa mbrojtur, transmeton Gazeta Shneta.
Një gjinekologe, e cila tregon se e praktikon seksin gjatë ciklit menstrual, flet rreth seksin gjatë kësaj periudhe.Përfitimet e seksit gjatë menstruacioneve
Seksi mund të ndihmojë në lehtësimin e para ose pas dhimbjes menstruale dhe simptomat nëse merrni orgazmë.
Endorfina të lëshuara gjatë një orgazme janë analgjetësë natyrorë dhe ngritës të gjendjes së menjëhershme, të cilat mund të lehtësojnë dhimbje koke, dhimbje koke, depresion të butë dhe nervozizëm të lidhur me menstruacionet
Disa gra gjithashtu pretendojnë se../shiko videon me poshte:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: