Besin e pyesin ke do te zgjidhje të shpëtoje Ijen apo Xhensilën? Përgjigja e tij nuk pritej…(Video)

Pyetjes se cila ishte moderatorja sportive më e aftë dhe më pak e aftë, Shako sigurisht zgjodhi të mos i përgjigjej, por të hante një nga ushqimet e shpifura.E ndërsa kështu nuk ndodhi me Besin. Aktori i humorit iu kërkua të zgjidhte vetëm një emër mes dy dashurive të tij të mëdha: nëse do të ishte në një rast rreziku, kë do të shpëtonte Ijen apo Xhensilën? Ja dhe përgjigja e tij e papritur, shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video kur ai jep përgjigjen:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: