Argëtim

“Ç’do në FB kur je e martuar?” Këto mesazhe do ju bëjnë të mbani barkun me dorë

Disa persona nuk e kuptojnë realisht se përse përdoret Facebook. Ekzistojnë katër tipe njerëzish prej tyre, të cilët mendojnë se Facebook ka një funksion të caktuar. Tashmë që Facebook përdoret masivisht me thuajse 2 miliardë përdorues aktivë, ai është kthyer në një strehë për njerëz nga më të çuditshmit dhe …

Artikulli i plotë »
error: