Argëtim

Çifti i katunarëve nga Librazhdi kan veshur 200.000 euro/ Djersa dhe zbokthi i mbulojnë trupin dhe kokën

Çifti i katunarëve nga Librazhdi kan veshur 200.000 euro/ Djersa dhe zbokthi i mbulojnë trupin dhe kokën. E tmerrshme! Kjo eshte fjala e vetme qe na vjen ndermend ne keto caste,kur shohim kete foto te qiftit Iris dhe Taulant Balla.Mijera euro veshje, luks qe vetem aristokratet e filmave perendimore te …

Artikulli i plotë »
error: