Argëtim

Jam Tringa 32 vjece nga Gostivari./Me mbeti vetura ne rrug ,u ndalen dy shofer kamjoni kinse per te me ndihmuar por me pa…

Jam Tringa 32 vjece nga Gostivari./Me mbeti vetura ne rrug ,u ndalen dy shofer kamjoni kinse per te me ndihmuar por me palluan derisa…Nuk dua ta zgjas nje dit kah mengjesi mu prish vetura ne autoban.. skisha qa te beja askush nuk kalonte. papritmas erdhi nje kamoion ishin dy shofer …

Artikulli i plotë »

Rregullat e një dame të vërtetë: Këshilla që do t’jua ndryshojnë jetën!

Shoqëria shpeshherë ka kërkuar shumë nga gratë: duhet të jenë nëna, gra, vajza, mike, shefe… Këto kërkesa të mëdha nga shoqëria shpeshherë mund t’i shkaktojnë dhimbje emocionale grave, dhe kjo është arsyeja se përse duhet t’i injoroni ato kërkesa. Prandaj, duke marrë parasysh këto, ju sjellim një listë me disa …

Artikulli i plotë »
error: