Jetë dhe Stil

Kam nji histori shum te veshtir.dhe nuk di cte bej kam nevoj per mendim nga psikolog a kushdo qoft ..jam nji zonje 39 vjece kam 3 fmi .te madhin 22 vjec vajzen 19 vjece dhe te djalin e vogel 16 vjec .. kam 24 vjet e martuar .dhekam nji vit qe jam ndar.per probleme qe ai gjithmon veshtronte dhe pelqente …

Kam nji histori shum te veshtir.dhe nuk di cte bej kam nevoj per mendim nga psikolog a kushdo qoft ..jam nji zonje 39 vjece kam 3 fmi .te madhin 22 vjec vajzen 19 vjece dhe te djalin e vogel 16 vjec .. kam 24 vjet e martuar .dhekam nji vit …

Artikulli i plotë »
error: