Shëndetësi

Vështirë se do të konsumoni PARACETAMOL pasi ta lexoni këtë!

Paracetamoli është ndër emrat më të njohur në mjekësi dhe shumë njerëz varen nga ai për të parandaluar ndjenjat e dhimbjeve. Sidoqoftë, disa studime të fundit, veçanërisht një i kryer nga hulumtuesit e Universitetit Ohio kanë zbuluar se paracetamoli e ndalon dhimbjen, por gjithashtu edhe kënaqësinë. Ky është ende efekt …

Artikulli i plotë »
error: