Shëndetësi

Vendimi për specializantët, në QKUK parashikojnë krizë serioze në nivel vendi (Video)

Gjykata e Apelit me vendimin e saj ka zënë në befasi mbi 240 mjekë specializantë në nivel vendi. Mjekët që fituan gradat me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë si rezultat i përvojës mbi 10 vjeçare, tashmë janë në hall të madh. Vendimi i gjykatës, sipas mjekëve, krijon gjendje kolapsi në …

Artikulli i plotë »

Kanceri në stomak zhvillohet në heshtje. Këto janë shenjat e para! Është e rëndësishme që të jesh i vëmendshëm!

Kanceri i stomakut është një sëmundje vdekjeprurëse e cila vret mijëra njerëz çdo vit. Shanset e mbijetesës janë të larta nëse e zbuloni sëmundjen në kohë, por rrallë herë dikush i kushton vëmendje simptomave derisa bëhet shumë vonë. Ajo që ju duhet të bëni që të parandaloni kancerin e stomakut …

Artikulli i plotë »

Vajza dhe gra, kjo BIMË bën që të MOS keni nevojë të shkoni më te GJINEKOLOGU

Problemet gjinekologjike, të cilat mund të jenë nga më të lehtat e deri tek më seriozet, janë shumë të zakonshme te vajzat e reja dhe te gratë.Zakonisht, këto probleme shëndetësore vijnë si rezultat i baktereve, viruseve, apo edhe tumorit, transmeton Telegrafi.Mirëpo, fatmirësisht, shkencëtarët së fundmi kanë zbuluar se një bimë …

Artikulli i plotë »
error: