Shëndetësi

Ishte aq e trashë sa nuk mund të merrte frymë, por tani nuk mund ta imagjinoni se si duket / FOTO

Kur Laura Perez për herë të parë u shfaq në televizion, kishte 270 kilogramë. Si pasojë, për shkak të “tepricës së madhe” ajo ishte plotësisht e varur në ndihmën e burrit të saj, deri tek higjiena intime.Madje, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, ajo rregullisht kishte me vete një …

Artikulli i plotë »

Denoncimi! Qeveria fsheh sëmundjen e rëndë që është përhapur në Sarandë (Foto)

Një veteriner nga Saranda ka denoncuar një rast ditën e sotme, i cili po mbahet i izoluar nga institucionet shtetërore dhe Mnistria e Shëndetësisë. Veterineri thekson se gjatë një inspektimi në zonat rurale të Sarandës, ka konstatuar si disa prej barinjve të zonës ishin të prekur nga sëmundja e Antraksit. …

Artikulli i plotë »
error: