ShowBizi

10 vite më parë punonte si velinë tek Arditi, ky është ndryshimi i madh i Aurela Hoxhës

Rreth 10 vite më parë Aurela Hoxha ishte një nga vajzat që konkurroi për t’u bërë pjesë e ekranit dhe fitoi mundësinë për të ndenjur pranë Ardit Gjebresë në emisionin “E diela shqiptare”. Ishte fare e panjohur në atë periudhë, ndërsa sot është shumë e përfolur mediatikisht, edhe për shkak …

Artikulli i plotë »
error: