Video

FOTO-VIDEO/ Porositën një picë në Fast-Food. Më pas bëjnë seks në banak! Do të mbeteni pa fjalë

Një video e pabesueshme, e cila është parë në sallë gjatë procesit gjyqësor duhet të vendosë, nëse do të dënojë apo jo dy protagonist, të cilët pasi kishin porositur një picë Margarita, nisën të bëjnë seks përpa syve të njerëzve të pranishëm në piceri. Ka ndodhur në Angli dhe në …

Artikulli i plotë »
error: