Doni të dini se çfarë karakteri keni dhe si do të jetë e ardhmja juaj, mësojeni këtë përmes horoskopit kelt

Keltët e lidhnin çdo periudhë të vitit me një pemë të ndryshme. Pema, simbolikisht, përfaqëson jetën natyrore, atë që gjenerohet në mënyrë ciklike në tokë, lind, rritet dhe vdes. Sipas horoskopisë kelte, çdo individi i përket një pemë, e cila flet shumë edhe për karakterin e tij. Secili prej nesh ka “rënë” nga një pemë, si frut i tokës dhe natyrës. Gjej “pemën tënde të jetës” duke u bazuar në datën e lindjes, dhe zbulo se çfarë thotë pema jote për ty, për brumin tënd dhe karakterin.
nga 23 dhjetor deri 1 janar: Pema e Mollës
nga 2 janar deri 11 janar: Pema e Bredhit
nga 12 janar deri 24 janar: Pema e Vidhit
nga 25 janar deri 3 shkurt: Selvia
Lexo vazhdimin ne linkun me poshte.

LEXO NE VAZHDIM

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: