E pat puna e disa Shqiptarëve që janë në Zvicër, ja çfarë do ti ndodh pas 2017 (Video)

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Serbia etj.Me këtë dëshmohet se Zvicra e shtrëngon rripin edhe me shume perballe emigrantëve sidomos atyre nga Ballkanit, per te cilet pas 1 janarit të vitit të ardhshëm (2018) për ta shkelur këtë vend do të jetë vetëm ëndërr, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: