EKSKLUZIVE: Pas zgjedhjeve, Lajm shumë i mirë nga Zvicra, nëse doni të punoni, tani është koha, ja detajet

EKSKLUZIVE: Pas zgjedhjeve, Lajm shumë i mirë nga Zvicra, nëse doni të punoni, tani është koha, ja detajet…Pas 2018 më shumë njerëz janë duke u kërkuar puntorë për drejtime të ndryshme në Zvicër. Numri i vendeve të lira është rritur me 3 për qind. Dhe ky është një rast shumë i mirë për ata që kërkojn punë, aplikimi vlen për të gjithë shqiptarët kudo që janë. Po ashtu dhe aplikimi për punë është shumë thjeshtê, Kështu që mos e humbisni këtë rast, shtypni poshte reklamen dhe ju hapet faqja për aplikim:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: