Kanadaja ofron mundësi të reja për emigrantët, këto janë mënyrat e punësimit

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave jo qeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit …

Artikulli i plotë »

Qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së.. Ja nga cila datë!

Qytetarët e Maqedonisë, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 janari 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, shkruan Republika.mk. Sipas këtij portali, ky informacion është për hapur në rrjetet sociale, por nuk është konfirmuar zyrtarisht, …

Artikulli i plotë »
error: