Arkivat e etiketimeve hotel

“Harri Lena i mbylli në hotel punëtorët, ata u hodhën në Vjosë kur erdhi policia”, reportazh nga masakra

Ndërhyrjet që po bëhen në Grykën e Këlcyrës u zbuluan rastësisht dhe që atëherë ata pak zëra kritikë nga shoqëria civile që janë kanë reaguar duke e sjellë në vëmendje si çështje. Ndërkohë që pak më parë thamë në një artikull që këto ndërhyrje nga kompania “Hari Lena” ruhen nga …

Artikulli i plotë »
error: