Arkivat e etiketimeve kanadaja

LAJM FANTASTIK: Kanadaja heq vizat për të gjithë shqiptarët, rroga minimale 2500 euro, ja detajet

Ministria për Shtetësi dhe Migrim e Kanadasë, njoftoi se kanë hequr vizat për të gjithë shqiptarët kudo që janë, po ashtu edhe për disa shtetas tjerë. Në njoftimin e publikuar nga ministria bëhet e ditur se pas bisedimeve të bëra me delegacionet e nivelit të lartë për heqjen e vizave …

Artikulli i plotë »

Kanadaja ofron mundësi të reja për emigrantët, këto janë mënyrat e punësimit

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave jo qeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit …

Artikulli i plotë »
error: