Arkivat e etiketimeve kushte

Jam Linda 22 vjeçe, e dua një djal që i plotëson këto tri kushte – Më shkruani në Viber ose Whatsapp, ja numri im

Jam Linda 22 vjeçe, e dua një djal që i plotëson këto tri kushte – Më shkruani në Viber ose Whatsapp, ja numri im Përshëndetje anonim! Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam …

Artikulli i plotë »

Një miku im dentist më sugjeroi si të heq gurrëzat dhe të zbardh dhëmbët në kushte shtëpie. Ja 4 hapat që duhet të ndiqni

Mirëqënia e gojës ka një rëndësi të madhe dhe mbajtja e një higjene të përshtatshme do ta mbrojë atë nga mikrobet dhe helmet. Është thelbësore të mbrosh shëndetin e dhëmbëve, të heqësh gurrëzat dhe të shmangësh sëmundjet dhe infeksionet. Për fat të mirë, ekziston një ilaç natyral i suksesshëm për …

Artikulli i plotë »

Një miku im dentist më sugjeroi si të heq gurrëzat dhe të zbardh dhëmbët në kushte shtëpie. Ja 4 hapat që duhet të ndiqni

Mirëqënia e gojës ka një rëndësi të madhe dhe mbajtja e një higjene të përshtatshme do ta mbrojë atë nga mikrobet dhe helmet. Është thelbësore të mbrosh shëndetin e dhëmbëve, të heqësh gurrëzat dhe të shmangësh sëmundjet dhe infeksionet. Për fat të mirë, ekziston një ilaç natyral i suksesshëm për …

Artikulli i plotë »
error: