Arkivat e etiketimeve pamjet

Seks dhe drogë, pamjet si policia e ‘prishi orgjinë’ në dhomën e hotelit në Tiranë (Video)

Në videon më poshtë duket se si policët hyjnë befasisht në një dhomë hoteli, ku disa të rinj konsumonin kokainë nën shoqërinë e prostitutave. Ngjarja ndodh në një hotel tek ish Tregu Elektrik në Tiranë, ku u arrestuan disa vajza që ofronin shërbime seksuale kundrejt pagesës. Vajzat kontaktoheshin nga një …

Artikulli i plotë »
error: