Arkivat e etiketimeve shqiperine

A e dini se cili është shteti Evropian i cili e ndihmoi Shqipërinë nga përmbytjet para të gjithëve

Turqia shteti i parë që sjell ndihma për Shqipërinë e përmbytur. Përveç Kosovës, që është një shtet shqiptar, Turqia ka qenë shteti i parë që ka sjellë ndihmë për të ndihmuar Shqipërinë me rastin e përmbytjeve…Shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote:

Artikulli i plotë »

Lajm i mirë per shqiptaret qe jetojn ne Shqiperi/ Ky është shteti që sapo hoqi vizat me Shqipërinë, si mund të aplikoni nga interneti

Rreth 25 shtete të ndryshme, përfshirë edhe Shqipërinë mund të udhëtojnë tashmë me vizë elektronike të pa sponsorizuar drejt shtetit të Omanit. Kjo përpjekje bëhet nga shteti i Omanit, në mënyrë që të rrisë turizmin në vend, pasi ky shtet ka një vijë bregdetare të mrekullueshme. I ndodhur në Gadishullin …

Artikulli i plotë »
error: