Arkivat e etiketimeve spital

Prindërit publikojnë fotografinë e djalit në spital për të dhënë një mesazh të rëndësishëm

Prindërit e një djali 13-vjecar kanë vendosur të publikojnë fotografinë e tij në spital, pasi ai gjendej aty prej konsumimit të tepërt të lëndëve narkotike dhe alkoolit. Billy Nethercot gënjeu familjarët se do të flinte në shtëpinë e një shoku dhe mori pjesë në një festë, nga e cila e …

Artikulli i plotë »
error: