Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve video

Prekëse: “I dashur babi kur të rritem do më quajnë k**vë dhe për këtë fajtor do jesh ti” /VIDEO

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, një në tre femra përjetojnë dhunë fizike ose seksuale gjatë jetës së tyre. Për të nënvizuar rëndësinë e kësaj situate alarmante, një kompani norvegjeze e quajtur “Care Norway” publikoi një video me titull “#DearDaddy” (I dashur babi). Klipi i shkurtër ka marrë miliona klikime dhe …

Artikulli i plotë »

Tronditëse! Policia gjen 16 milion dollarë në banesën e ish-ministrit (Video)

Policia federale e shtetit të Brazilit ka gjetur 16 milion dollarë në shtëpinë e një ish-ministri. Një fotografi e siguruar nga policia si pjesë e operacionit të quajtur “Lost Treasure” tregoi valixhet dhe kutitë e kartonit të mbushura me kartëmonedha 100-reale dhe 50-reale, dy emetimet më të mëdha të kartëmonedhës …

Artikulli i plotë »

Tronditëse! Policia gjen 16 milion dollarë në banesën e ish-ministrit (Video)

Policia federale e shtetit të Brazilit ka gjetur 16 milion dollarë në shtëpinë e një ish-ministri. Një fotografi e siguruar nga policia si pjesë e operacionit të quajtur “Lost Treasure” tregoi valixhet dhe kutitë e kartonit të mbushura me kartëmonedha 100-reale dhe 50-reale, dy emetimet më të mëdha të kartëmonedhës …

Artikulli i plotë »
error: