Arkivat e etiketimeve vlore

Vlorë/ Vajza del në ballkon,” i ngrihen qimet përpjetë” kur sheh këtë skenë të neveritshme

Një vajzë nga Vlora ka mbetur thellësisht e zhgënjyer dhe e bezdisur kur ka dalë në ballkonin e saj dhe ka vënë re një skenë të paimagjinueshme.Dy persona të paidentifikuar po vendosnin mbi pjesën e pasme të hapur të një automjeti, mish për konsum pa asnjë masë higjeno-sanitare. Imagjinoni se …

Artikulli i plotë »

E fundit: “Zhduket” makina me kutitë e votimit në Vlorë, përfundon në…

Kutitë e fshatit Bishan në Vlorë me numrin 4409 kanë devijuar=duke u shkëputur makinat e shoqërimit të komisionerëve të LSI. Deputeti dhe simpatizuesit e LSI kanë bllokuar mjetin në spital deri në ardhjen e policisë dhe kanë kërkuar verifikim të plotë të situatës. Gjithashtu kanë kërkuar edhe prezencën e prokurorisë …

Artikulli i plotë »
error: