Saturday , 17 November 2018

U Deshën Gjashtë Orë Për Ta Ndërtuar, Por Sa Kushton Kjo Shtëpi? (VIDEO)

Në një kohë kur çmimet e pasurive të paluajtshme po kalojnë kurfirin, italiani Renato Vidal ka krijuar një alternativë të shkëlqyeshme për banesat tradicionale.
Iu deshën vetëm gjashtë orë për të ndërtuar këtë shtëpi. Ndërsa kompania që prodhon këto shtëpi, tregon se cmimi për një shtepi të tillë sillet nga 25.000 euro
Ndërtesa është çertifikuar si sizmikisht e sigurt dhe e krijuar me materiale me cilësi të lartë Kliko mbi reklam dhe shiko pamjet fantastike…

 

 

 

 

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: