VRASJE E PLAGOSJE MES DJEMVE TË AXHËS PËR KUFIJTË E DERËS SË SHTËPIS (VIDEO)


Ishin djem të axhës në mes vete, pro problemi rreth një prone bëri që të harrohet lidhja e gjakut tek familja Rexhepi në Sharban.

Të enjten pasdite armët u shkrepën në rrugën e fshatit ku mbeti një i vrarë e dy të plagosur.

Këtë problem këto dy familje e kishin edhe më herët.
http://dai.ly/x66ce1x

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: